Forespørsel om booking

Send en forespørsel om tilgjengelighet for ønsket hytte (ingen bindende booking)

Navn må fylles ut
Telefonnummer må fylles ut
Antall personer må fylles ut
Se oversikt over hyttene her
Hyttetype må velges
Ankomstdato må fylles ut
Avreisedato må fylles ut
Ankomst: Derp
Avreise:
Antall personer:
Ønsket hytte:
Info fra eventpartner: Ja Nei

Takk! Din henvendelse er sendt.
Du vil motta svar om tilgjengelighet så raskt som mulig.

Lukk x

Storhytter og anneks

Mosetertoppen Panorama

Storhyttene er eksklusivt innredet, har alle moderne fasiliteter og et velutstyrt kjøkken for de store anledninger. Hyttene har store fellesarealer og egner seg både til storfamilier, vennegrupper, selskaper og firmaarrangementer. Alle hyttene har 4 bad, 10 soverom og 22-24 sengeplasser. Soverommene og badene er fordelt på fire fløyer som er praktisk når flere familier eller vennegrupper leier sammen. Kjøkkenet og spisestuen ligger i åpen forbindelse med stuen, kun skilt med en stemningsskapende peis. Kjøkkenet har langbord som har plass til alle hyttas gjester. Alle storhyttene har Hot Springs største og beste massasjebad.

Både storhyttene og anneksene er innredet med en god blanding av moderne møbler og mer solide og intime møbler. Fellesarealer med stor takhøyde er beiset mørke, mens bad og soverom er holdt i lyse, sobre farger. Materialbruken og tekstilene ivaretar den personlige trivselen. Gulvene består av eksklusive skifer- eik- og bambusgulv. Storhyttene og anneksene kan leies sammen eller hver for seg. Ved bryllup og andre større arrangementer kan flere hytter og anneks leies sammen. Mosetertoppen Panorama er også behjelpelig med å arrangere frokost, lunsj, middag på eller fra restaurant Skavlen på Mosetertoppen som vi har gode erfaringer med.

Du finner video, bilder og nedlastbar brosjyre av hver enkelt storhytte og anneks under presentasjonen av den enkelte hytte.