Forespørsel om booking

Send en forespørsel om tilgjengelighet for ønsket hytte (ingen bindende booking)

Navn må fylles ut
Telefonnummer må fylles ut
Antall personer må fylles ut
Se oversikt over hyttene her
Hyttetype må velges
Ankomstdato må fylles ut
Avreisedato må fylles ut
Ankomst: Derp
Avreise:
Antall personer:
Ønsket hytte:
Info fra eventpartner: Ja Nei

Takk! Din henvendelse er sendt.
Du vil motta svar om tilgjengelighet så raskt som mulig.

Lukk x
 • Moseterheisen

  Moseterheisen

  Moseterheisen er 540 meter lang og går fra hyttene og opp til Gondolen og restaurant Skavlen. Man sklir inn i Sæterløypa, Kjusløypa og Svegårdsløypa fra toppen av heisen, og Hafjell Main Park ligger 200 meter til høyre for Gondolens avstigning.
 • Backyard Park

  Backyard Park

  Backyard Park ligger mellom Gondolens avstigning og hyttene. Bokser, rails og hopp på 1-7 meter. Fin park for både nybegynnere, lett øvede og eksperter.
 • Hafjell Main Park

  Hafjell Main Park

  Main Park ligger 200 meter fra gondoltoppen, inneholder rødt og sort nivå og er den perfekte lekeplass for de aller tøffeste. Her finner man rails og hopp på 7-22 meter med avanserte vanskelighetsgrader. Parken i Hafjell er kåret både til Norges beste park og en av verdens ti beste parker av internasjonale medier. I dag trener fremtidens ski- og snowboardstjerner her.
 • Lysløypa

  Lysløypa

  Landets første lysløype med LED belysning. Løypa er 6km lang og 12 meter bred med dobbelt klassisk spor og skøytetrasé. Lysløypa er del av Norges største langrennsnett: Øyerfjellet – Nordseter – Sjusjøen, og gir tilgang til 300 km preparerte løyper / 600 km løyper.
 • Gondolen

  Gondolen

  Gondolbanen er over 2500 m lang, og går fra Hafjell Alpinsenter i Øyer og opp til Mosetertoppen. Gondolen går også sommer og høst hvor den bringer turister og sykkelentusiaster opp til Mosetertoppen for turer og stisykling innover Øyerfjellet eller downhill sykling i Hafjell Bike Park, en av Europas beste sykkelparker.
 • Mosetertoppen

  Mosetertoppen

  Ved endestasjonen til Gondolen finner du Nordens beste familieområde. Her er det alpinbakker, terrengparker og langrennsløyper som passer alle. Her kan hele familien kose seg i en brede bakker med små hopp og morsomme slalåmporter tilpasset de aller minste. Her finner du også Hafjells kulinariske flaggskip, restaurant Skavlen som er vel verdt et besøk.
 • Mosetertoppen Panorama

  Mosetertoppen Panorama

  Med solrik beliggenhet og spektakulær utsikt, ski inn og ski ut til lysløyper og alpinanlegg, et perfekt utgangspunkt turer og stisykling innover Øyerfjellet og for downhillsykling i Hafjell Bike Park, finner du Mosetertoppen Panoramas storhytter og anneks på Mosetertoppen. Hyttene har gode planløsninger, er eksklusivt innredet og har en varm og lun atmosfære.
Mus over markørene for mer informasjon

Om nærområdet

Praktfull beliggenhet mellom alpinanlegg og høyfjell

Hyttene har Hafjells beste beliggenhet på Mosetertoppen, solrikt beliggende med ski inn ski ut enten du har langrennsski, alpinski eller snøbrett mellom deg og snøen. Sommerstid har du det perfekte utgangspunktet for turer og stisykling innover Øyerfjellet og downhillsykling i Hafjell Bike Park, en av Europas beste sykkelparker. På Mosetertoppen finner du også restaurant Skavlen som med sine 230 sitteplasser, uteservering og kulinariske godbiter er verdt et besøk. Hafjell har et imponerende aktivitetstilbud året rundt, og Mosetertoppen og toppen av Gondolen er utgangspunktet for mange av dem.