Forespørsel om booking

Send en forespørsel om tilgjengelighet for ønsket hytte (ingen bindende booking)

Navn må fylles ut
Telefonnummer må fylles ut
Antall personer må fylles ut
Se oversikt over hyttene her
Hyttetype må velges
Ankomstdato må fylles ut
Avreisedato må fylles ut
Ankomst: Derp
Avreise:
Antall personer:
Ønsket hytte:
Info fra eventpartner: Ja Nei

Takk! Din henvendelse er sendt.
Du vil motta svar om tilgjengelighet så raskt som mulig.

Lukk x

En aktiv og opplevelsesrik ferie

Aktiviteter og opplevelser

Ski

17 heiser, inkludert Gondolen, betjener de 835 høydemetrene fra dal til fjell. Hafjells varemerke er lange løyper, god snø og mange soldager. Snøanlegget assisterer dessuten værgudene på en sikker måte og dekker ca. 75 % av hovedløypenettet. En normal sesong varierer fra medio november til medio april.

På toppen av Gondolen ligger langrennsløypene der du selv velger om du vil gå 3 eller 300 km på langrennsski. Hafjell Alpinsenter, som ligger ved Gondolens start kan tilby skiutleie, skiskole, heiskort etc.

Les mer om løypene på hafjell.no

Downhillsykling

Hafjell bike Park er best i Europa med egne spesialbygde løyper for downhillsykling. De er inndelt i fargekoder etter vanskelighetsgrad akkurat lik alpinløyper om vinteren. Løypene varierer fra brede velbygde berg og dalbaner til knallgøye, litt mer tekniske single tracks som slynger seg nedover skogen. Gondol og stolheis benyttes for å frakte deg og sykkelen til topps igjen.

Les mer om downhillsykling og løypekart her hafjellbikepark.com

Fiske i Øyer

Fiske i Øyer: Gudbrandsdalslågen er en av Europas beste fiskeelver. Samtidig har du Øyerfjellet med vel 50 fiskevann, samt over 100 km elver og bekker. Informasjon om fiskeplasser, fiskekort etc kan ses på Hafjell sin hjemmeside hafjell.no

Les mer om fiske / fiskeregler / fiskekort/ informasjon om fiskevannene i Øyer fjellstyre

Rafting i Sjoa

Elven Sjoa er kjent som en av verdens beste og mest populære elver for rafting. I tillegg til rafting tilbys elvekajakk, riverboard, juvvandring med mer.

For mer informasjon se gorafting.no

Hafjell Golf

Ved foten av Gudbrandsdalen finner du en eventyrlig golfbane, Hafjell Golf. Banen ligger rett nord for Hafjell Alpinsenter i Øyer kommune og er en 9 hulls skogs/parkbane med høy kvalitet.

For mer informasjon, se her hafjellgolf.no

BOB- OG AKEBANE

Dette er Nord-Europas eneste kunstfrosne Bob- og Akebane og Skandinavias eneste Bob- og Akebane. Om vinteren tilbys mange aktiviteter på isen, om sommeren er uten-is aktiviteter som hjulbob tilgjengelige. Bob- og akebanen ligger 500 meter fra Hunderfossen Familiepark.

For mer informasjon se her olympiaparken.no

Hunderfossen Familepark

Hunderfossen Familiepark er en av Norges største turistattraksjoner med 250 000 besøkende hver sommer. Parken har et godt variert tilbud for alle aldre, en rolig, hyggelig atmosfære, og godt matutvalg med sunne alternativer og eget grillområde.

For mer informasjon se her hunderfossen.no

BARNAS GÅRD HUNDERFOSSEN

Gården ligger 300 meter fra Hunderfossen Familiepark, idyllisk beliggende med utsikt over Gudbrandsdalen og Lågen. Her tilbys mange gode dyreopplevelser hvor man kan komme tett på dyrene. Gården har klatrebane og rastemuligheter, så her ligger alt til rette for en koselig dag for hele familien.

For mer informasjon se her barnasgard.no

Lilleputthammer

Lilleputthammer i Hafjell er en familiepark i Øyer sentrum spesielt tilrettelagt for barn mellom 0 og 8 år. Her kan barna føle seg som voksne i ”den lille byen”. Om sommeren kan man kjøre tog, biler, båter, karusell, pariserhjul, berg- og dalbane eller suse ned i Ola's froskehopp. Eller man kan boltre seg i klatretårn, hinderløype, på hoppepute og trampoliner. Inne i husene kan barna tegne, bygge, leke eller gå på kino. I Barnas bokby er det lesestunder flere ganger daglig, og det spilles ulike teaterforestillinger i den lille byen hver dag.  

For mer informasjon ser her lilleputthammer.no

Badeland

Badeland med flere basseng inne og ute. Dampbadstue og tørrbadstue. Her kan man hoppe, plaske, trimme, dykke, trene, ta badstue, -eller rett og slett slappe av mens barna boltrer seg i lekebasseng og vannsklie. Dette er Lillehammer – Hafjell-områdets største badeanlegg.

For mer informasjon se her jorekstad.no