Forespørsel om booking

Send en forespørsel om tilgjengelighet for ønsket hytte (ingen bindende booking)

Navn må fylles ut
Telefonnummer må fylles ut
Antall personer må fylles ut
Se oversikt over hyttene her
Hyttetype må velges
Ankomstdato må fylles ut
Avreisedato må fylles ut
Ankomst: Derp
Avreise:
Antall personer:
Ønsket hytte:
Info fra eventpartner: Ja Nei

Takk! Din henvendelse er sendt.
Du vil motta svar om tilgjengelighet så raskt som mulig.

Lukk x

Utvikling, utleie og salg av eiendom

Om Mosetertoppen Panorama AS

Mosetertoppen Panorama AS

Mosetertoppen Panorama AS ble stiftet i 2007, og driver utleie av eksklusive tømmerhytter. Mosetertoppen Panorama AS eier igjen 100% av Aggahytter Panorama AS som også driver utleie av eksklusive tømmerhytter. Hafjell er en av Norges mest populære fjelldestinasjoner/hytteområder, og Mosetertoppen Panorama AS har siden 2009 fokusert sin virksomhet på Hafjells nye satsningsområdet – Mosetertoppen – hvor Hafjell de siste 6 årene har investert mer enn NOK 200 millioner for å bygge Nordens beste familieområde. I 2006 ble Gondolen bygget og nå (2017) kan området skilte med ny heis, nye bakker, Restaurant Skavlen med 230 sitteplasser, forlenget lysløype (5,7 km), Hafjell SkiMovie og SkiLine, samt at det bygges test senter for langrenn i samarbeid med Swix. 

Utleie av hytter på Mosetertoppen

Som et ledd i satsningen på «Destinasjon Mostertoppen» oppførte Mosetertoppen Panorama AS og Aggahytter Panorama AS i 2009 og 2010 fire eksklusive storhytter med umiddelbar nærhet til alpinanlegget, lysløypen og sykkelstiene på Mosetertoppen. Hyttene leies ut professjonelt til bedrifter, organisasjoner og familie- og vennegrupper. Hver hytte (inklusiv anneks) har over 30 sengeplasser tilgjengelig og romslig velutstyrt spisebord/møtebord med plass for opp til 30 personer. Hyttene ligger samlet slik at det kan tilbys opp til 120 sengeplasser om hyttene leies under ett.

Hyttene bookes lang tid i forveien, så forespørsler om leie av flere hytter under ett bør fremsettes i god tid.

Utvikling og salg av hytter på Mosetertoppen

Aggahytter, som er et utviklingsselskap som driver med utvikling, oppsett og salg av tømmerhytter i fjellheimen, har ved siden av oppføringen av Mosetertoppen Panorama AS`s 4 storhytter, stått for oppføring av fire «oppstuguhytter» på mellom 150 og 200 m2 BRA på Mosetertoppen: Alle disse fire hyttene er solgt.

Mosetertoppen Panorama AS forventer å selge storhytta og annekset som ligger i datterselskapet Aggahytter Panorama AS i løpet av perioden 2018-2020. Denne hytta er velegnet som bedriftshytte og for storfamilier.